Viņi loterijā izvilks lielo laimestu! Vasilisa Volodina nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kas augustā būs veiksmes un laimes lutinātas

Foto – Unsplash

Vasilisa Volodina nosaukusi četras Zvaigžņu zīmes, kurām šī gada augustā izdosies veiksmi noķert aiz astes. Jāteic, ka pārējām Zvaigžņu zīmēm augusts arī nesolās būt garlaicīgs…

Saskaņā ar ekspertes teikto, no 5.augusta Venera ieies Jaunavas zīmē – tieši šīs zīmes pārstāvjiem būs nedaudz visa kā dzīvē vairāk, un par atpūtu varēs aizmirst. Patiesībā pat būtu labāk, ja viņi darītu lietas, kur nav daudz jādomā ar galvu. Jo koncentrēšanās viņiem neizdosies tik labi, kā vajadzētu. Taču viņiem izdosies ļoti mērķtiecīgi iet uz saviem mērķiem – pat bez liekas analizēšanas, vienkārši darīt. Un rezultāts tiešām neliks vilties!

Savukārt Vēršiem ļoti veiksmīgs laiks solās būt no 6. līdz 10.augustam. Šajā laikā Vēršu dzīvē ienāks veiksme, turklāt tā attieksies uz dažādiem dzīves periodiem. Viņa gan iesaka Vēršiem šajā laikā pievērsties vairāk darba jautājumiem, jo sarunas un arī līgumu slēgšana ar jauniem sadarbības partneriem izskatās pat ļoti, ļoti veiksmīgas. Svarīgākais ir nepalaist garām īsto brīdi.

Lasi vēl: Būs pamatīga melnā strīpa…. Ezotērikas eksperti diemžēl nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kam jūlija beigās dzīve sagriezīsies kājām gaisā

Augusta mēnesis solās būt ļoti aizraujošs arī Skorpioniem. No vienas puses, zvaigznes it kā sola viņu dzīvē kaut ko sarežģītu. Tomēr no otras puses, šīs sarežģītās lietas ļaus viņiem veidot savu dzīvi no jauna, turklāt tieši tādu, kā viņi paši vienmēr ir vēlējušies.

Es tajā namā nekad pa nakti nepaliktu! Latvijā pazīstama uzņēmēja atklāj nervus stindzinošu stāstu par kādu skaistu namu, kas atrodas Cēsīs….

Arī Strēlniekiem situācija būs nedaudz līdzīga kā Skorpioniem – no vienas puses būs jārisina dažādas problēmas, bet no otras puses – ja visas lietas un sarežģītos jautājumus izdosies atrisināt līdz 9.augustam, tad periods no 9. līdz 12.augustam solās būt ļoti daudzsološs. Un arī piemērots atpūtai!

Foto – Unsplash

 

 

Labāk par jebkuru citu konservu! Pastāstīšu, kā pagatavot šo gardumu ar savām rokām 

Vasilisa Volodina ir pārliecināta, ka augusta sākumā visām šīm zīmēm veiksme muguru nepagriezīs un viss notiks vēl labāk, nekā bija plānots. Šo cilvēku dzīvē parādīsies arī neplānoti naudas ieguvumi, Volodina iedrošina, ka, iespējams, ir jānopērk loterijas biļetes, jo viņa ir pārliecināta, ka tās būs laimīgās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment